Navigation

Commodities: stop inleggen in goud - inschatten risico

We zijn op een stijging gaan zitten in goud vanaf de 2072 dollar, dat was op het moment dat we de rekening mee hielden dat de weerstandszone doorbroken zou kunnen worden. We blijven op een stijging zitten maar weten ook hoe volatiel goud kan zijn en hoe wispultuurig. Daarom willen we een beperkt risico lopen.

Zodoende gaan we een stop inleggen in goud rond de 2040 dollar. Daarmee weten we precies van tevoren wat ons risico is. Wel willen wel op een stijging blijven zitten omdat als de rente inderdaad wordt verlaagd in Amerika dit mogelijkerwijs tot een verdere rally in goud kan leiden.

Een eventuele renteverlaging kan wel door de Federal Reserve worden uitgesteld. Het is echt mogelijk dat zelfs in de aanloop daarnaartoe goudprijs toch alvast een aanzet geeft voor die rally.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.