Navigation

Goud: rond recordstanden - gaat het nog verder stijgen

Goud: rond recordstanden - gaat het nog verder stijgen

We hebben goud gekocht op $2072 in december 2023. Sindsdien heeft de prijs een aanzienlijke stijging doorgemaakt en bevindt zich momenteel rond de $2435. Op basis van de bijgevoegde grafiek van goud zien we duidelijke bullish signalen die erop wijzen dat de prijs mogelijk verder zal stijgen.

De goudprijs bevindt zich momenteel in een stijgende trend, wat wordt bevestigd door hogere toppen en hogere bodems. Een belangrijke ondersteuning is te vinden rond $2282, wat aangeeft dat er een sterke koopinteresse is bij deze prijs. Bovendien blijft de VWAP (gele lijnen ) aangeven dat kopers de controle hebben.

Fundamentele factoren spelen ook een rol bij de stijging van de goudprijs. Een mogelijke daling van de rente kan een positieve invloed hebben.

Gezien de sterke technische en fundamentele signalen blijven wij optimistisch over de toekomstige prijsontwikkeling van goud. Onze aankoop op $2072 lijkt een goede beslissing, en we blijven bullish zolang de prijs boven de belangrijke ondersteuningsniveaus blijft.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.