Navigation

Goud: ook hapering - kan nieuwe records niet tegenhouden - zilver

De goudprijs [gold] $GC is momenteel iets teruggevallen van zijn recente hoogtepunt. Echter, de opwaartse trend blijft duidelijk zichtbaar wanneer we naar de grafiek kijken.

We zijn zelfs van mening dat het slechts een kwestie van tijd is voordat goud nieuwe recordhoogtes bereikt. Het is mogelijk dat goud binnenkort op jacht gaat naar psychologisch significante niveaus. Het zou ons dan ook niet verbazen als goud doorstoot naar de $2500.

Bovendien verwachten we dat zilver [silver] $SI ook verder zal stijgen. Zowel de goud- als zilverprijzen blijven stijgen, zelfs bij een nog steeds relatief hoge rentestand. Dit duidt erop dat beleggers mogelijk anticiperen op een toekomstige verlaging van de rente, wellicht pas in 2025. Dit is positief voor goud en we blijven dan ook bullish.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.