Navigation

Herhaling: Crypto: Hapi: 3e tranche kopen - rol in crypto - cybersecurity

Herhaling: Crypto: Hapi: 3e tranche kopen - rol in crypto - cybersecurity

[Dit bericht is op vrijdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Hapi (HAPI) is een beveiligingsprotocol met een zeer lage marketcap. Met de groeiende nadruk op beveiliging en anti-witwasmaatregelen in de cryptowereld, biedt HAPI de oplossing hiervoor.

We hebben besloten om een derde tranche van HAPI te kopen vanwege de aantrekkelijke waardering op de lange termijn. Dit is gebaseerd op de volledige ontwikkeling en toepassing van HAPI, waarvan de vooruitzichten op zichzelf sterk zijn.

Het belangrijkste aspect is dat HAPI een werkelijke en waardevolle toepassing heeft. We moeten ons echter blijven realiseren dat de huidige omstandigheden in de crypto-wereld kunnen veranderen en dat crypto volledig kan falen. Als dat gebeurt, zal HAPI ook zijn functie verliezen.

HAPI heeft al verschillende partners en het lijkt erop dat deze de komende jaren sterk zullen groeien. HAPI zal de toenemende golf van beveiligingsproblemen binnen blockchain ecosystemen gaan bestrijden.

HAPI is één van de weinige cybersecurity-oplossingen die protocollen kan beschermen en waarschuwen voor verdachte tokens..

In mei 2022 kondigde HAPI aan dat zij een samenwerkingsverband is aangegaan met Chainalysis op verschillende fronten. Het partnerschap omvat onderzoek, het gebruik van oracles, certificering van personeel en nog veel meer.

Chainalysis is één van de meest invloedrijke en gangbare AML- en crypto-analysebedrijven en dekt meer dan 70% van de beurzen met haar software en onderzoeken. Chainalysis werkt nauw samen met zowel de VN als de Amerikaanse overheid op het gebied van veiligheid.

HAPI is de enige oplossing die Chainalysis kan helpen om on-chain te gaan. Met HAPI's on-chain gerichte aanpak en Chainalysis' uitgebreide en ruime ervaring zal dit partnerschap een belangrijke rol spelen in de transformatie van de crypto-cyber-beveiligingsruimte.

De samenwerking tussen HAPI en Chainalysis kan worden gezien als een belangrijke use case. Het zal de ontwikkeling en acceptatie van de oplossingen die HAPI biedt een grote impuls geven in de toekomst.

Beveiliging is tot nu toe een ondergeschoven kindje geweest. Met steeds meer hacks en de aankomende regelgeving zal de vraag naar de oplossingen van HAPI toenemen. Dit geldt niet alleen voor 'puur' crypto, maar ook voor NFT's en Web 3.0 als geheel, inclusief de verbindingen die buiten crypto worden gemaakt.

De HAPI token: tokenomics

De huidige marketcap van HAPI bedraagt 9,7 miljoen dollar, terwijl de fully diluted marketcap 13,7 miljoen dollar is. Let op: vanwege de lage marketcap kan de koers snel beïnvloed worden door kleine orders.

De HAPI-token heeft diverse use cases die essentieel zijn voor het functioneren van het netwerk. Er zijn slechts 1 miljoen HAPI-tokens beschikbaar en er worden geen nieuwe meer uitgegeven.

Bovendien vindt er regelmatig een coinburn plaats waarbij HAPI-tokens worden verbrand. Momenteel zijn ongeveer 708.000 HAPI-tokens in omloop, wat gelijk is aan 71% van het totale aanbod. Het coinburn-proces maakt de HAPI-token nog schaarser, vooral als het netwerk actiever wordt.

HAPI is het eerste decentrale beveiligingsprotocol dat tot doel heeft mogelijke kwaadaardige activiteiten in de blockchainruimte op te sporen en te bestrijden. Het is ook inzetbaar tegen witwassen, een belangrijk onderwerp bij de regulering van crypto.

HAPI heeft verschillende toepassingen die het zeer interessant maken voor alle spelers, of het nu gaat om een DEX, CEX of een DeFi-project.

Als HAPI is verbonden, ontvangt elke CEX, zoals Coinbase of Binance, een waarschuwing als gestolen fondsen op hun platform worden gestort. Een beurs kan deze fondsen blokkeren totdat de situatie is opgelost.

Waarom een derde tranche HAPI wordt gekocht

HAPI is momenteel de enige crypto-cybersecurity-oplossing die kan worden geïntegreerd in DEX's en DeFi-protocollen om witwassen van geld te voorkomen door middel van smart contracts en het routeren van elke transactie.

Als Web 3.0, blockchain en crypto slagen, kan HAPI een aantrekkelijke crypto worden die een belangrijke rol kan spelen in alle lagen van Web 3.0. Dit kan leiden tot een toenemende en blijvende vraag naar de HAPI-token.

Dit maakt HAPI een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid en reden om een 3e aankoop te doen in deze crypto (blockchain) die werkelijk een economische toegevoegde waarde heeft.

Wat de koers gaat doen op de korte termijn is niet te zeggen. Wel denken wij dat bij een doorbraak van Web 3.0 (met gebruik van crypto) de koers van HAPI vele malen hoger zal staan dan nu.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.