Navigation

Heijmans: opdracht gemeente Eindhoven - woningen aardgasvrij maken

Heijmans $HEIJM gaat in opdracht van de gemeente Eindhoven 1.800 huurwoningen, corporatiebezit en particuliere woningen aardgasvrij maken. De omzetwaarde voor het ontwerp en de realisatie van de eerste fase bedraagt 35 miljoen euro.

Deze opdracht, hoewel van beperkte omvang, draagt bij aan de groei van Heijmans. Ook is de kans aanwezig dat de opdracht groter wordt en zodoende tot meer omzet.

Het bedrijf heeft al langer een stijgende lijn te pakken, met een laagste aankooprijs van 10,45 euro per aandeel en de verwachting dat het aandeel verder zal stijgen. Voor meer informatie, zie eerdere berichten over Heijmans.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.