Navigation

Herhaling: Heijmans: neemt Van Gisbergen over - slim en dankzij groei ASML

Herhaling: Heijmans: neemt Van Gisbergen over - slim en dankzij groei ASML
pro

[Dit bericht is op dinsdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Heijmans $HEIJM zal alle activiteiten van ontwikkel- en bouwbedrijf Van Gisbergen voor 13 miljoen euro overnemen. De overnamesom van 13 miljoen euro wordt in contanten betaald.

Het bedrijf realiseerde in 2023 een omzet van 45 miljoen euro met een nettoresultaat van 3 miljoen euro. De omzet zal naar verwachting dit jaar stabiel blijven. Van Gisbergen heeft een portefeuille met 2.200 grondposities.

Heijmans benadrukt dat er in de regio Eindhoven een grote vraag naar woningen is, mede door de economische groei in de Brainport-regio, met bedrijven zoals ASML.

Het aandeel Heijmans

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.