Navigation

Herhaling: Heijmans: stop winst leggen - free ride aandeel na gunstige instap

[Dit bericht is op maandag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Nadat Heijmans onlangs met de resultaten kwam en in eerste instantie daarop wegdipte, hebben we daarna een forse opleving kunnen zien. Wij zitten op een stijging in het aandeel, waarbij de eerste aankoop werd gedaan op €10,45. Dit was in juni 2023. Ook na de cijfers hebben we gezegd dat het een sterk aandeel is met een hoog dividendrendement.

Ook na de recente rally ligt het dividendrendement op TTM-basis nog steeds rond de 6%. Omdat we een free ride willen creëren en we altijd het neerwaartse risico willen beperken, hebben we besloten om wel volop in het aandeel te blijven zitten maar een stop in te bouwen.

We bouwen de stop in rond de 13,70 euro. Dat betekent dat we daarmee met de gehele positie een free ride hebben gecreëerd. We profiteren van het dividend en eventueel van een verdere koersstijging. Mocht de koers wel terugvallen dan worden we in de winst uitgestopt. Voor alle duidelijkheid, we blijven dus bullish op het aandeel dat we nog steeds te goedkoop vinden.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.