Navigation

Heijmans: opdracht provinciale wegen Utrecht - visie op het aandeel

Heijmans: opdracht provinciale wegen Utrecht - visie op het aandeel
pro

Heijmans $HEIJM begint per 1 juli 2024 met werkzaamheden aan de provinciale wegen in Utrecht. De bouwer heeft een vierjarige raamovereenkomst getekend met de provincie Utrecht, met een totale omzetwaarde van maximaal 125 miljoen euro.

Deze overeenkomst omvat diverse projecten voor onderhoud en verbetering van het provinciale wegennet, wat de mobiliteit en verkeersveiligheid in de regio aanzienlijk zal verbeteren.

Het aandeel

Heijmans bevindt zich al geruime tijd in een opwaartse trend, gesteund door voortdurende groei in zowel de bouw- als infrasegmenten. Wij zitten al langer op een up.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.