Navigation

Hellofresh: gemixte resultaten - onzekerheid in sector blijft

Hellofresh: gemixte resultaten - onzekerheid in sector blijft
pro

Hellofresh $HFG heeft in het afgelopen kwartaal een lagere winst behaald, ondanks een lichte stijging in de omzet. Ondanks deze cijfers, die wijzen op uitdagingen binnen de kernactiviteiten van Hellofresh, kunnen de aandelen tijdelijk stijgen vanwege speculatie of kortetermijntrends.

Echter, op de lange termijn blijven de vooruitzichten voor de sector onzeker. Just Eat $TKWY - dat zeker een ander bedrijf is met een gedeeltelijke overlapping, maar ook onder de gig-econoimie valt - zou in een betere marktomgeving tijdelijk kunnen klimmen, maar ook daar is dit geen blijvende trend. (Zie ook dit artikel over de VWAP.)

Met andere woorden. We zijn al heel lang vrij negatief over deze sector in Europa en zien nog steeds geen aanleiding om deze visie te wijzigen.

Terug naar Hellofresh

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.