Navigation

Hensoldt: morgen met financieel rapport 2023 - reeds op up

Morgen komt Hensoldt $HAG met haar financiële rapport over 2023. We verwachten daar geen nieuwe verrassingen in. We zitten op een up in Hensoldt dat op 23 februari haar cijfers presenteerde. Daar reageerde de koers eerst negatief op, maar is daarna hersteld. We hebben toen ook een tweede tranche uitgevoerd.

Hensoldt kan gezien worden als een belangrijke speler in de defensiesector en leunt ook aan tegen technologie. We gaan ervan uit dat er morgen geen negatieve verrassingen komen en dat het bedrijf in de komende weken tot maanden nieuwe orders zal aankondigen

Het aandeel noteert op dit moment net onder haar weerstand en gaat het daardoor heen verwachten we een flinke rally. Ook Hensoldt behoort dus tot de groep aandelen die profiteert van stijgende defensieuitgaven.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.