Navigation

Huawei: verrassende nieuwe markt - grootste rundvleesimporteur China

Huawei: verrassende nieuwe markt - grootste rundvleesimporteur China

Ja, je leest het goed. Huawei is nu de grootste rundvleesimporteur van China! Het techbedrijf dat we kennen van smartphones en 5G is ook een gigant in de vleesindustrie. Huawei verkoopt naast rundvlees, ook wijn en andere landbouwproducten via Moser Mall.

Vanwege valutaproblemen in de landen waar Huawei zaken doet, konden veel van deze landen geen betalingen in Amerikaanse dollars of RMB doen. Als oplossing besloot Huawei lokale valuta te accepteren en deze in te wisselen voor landbouwproducten die ze in China kan verkopen.

Argentinië, dat kampt met een ernstig tekort aan buitenlandse valuta, compenseerde Huawei vooral met rundvlees. Dankzij hun twintigjarige aanwezigheid en sterke relaties in Argentinië, kon Huawei deze nieuwe handelsroute succesvol opzetten.

华为成中国最大牛肉进口商,牛肉价格连跌一年半
最近看到一个很奇怪的事情,有人说华为成了中国最大的牛肉进口商,凤凰新闻还发了视频对此进行了报道。现在是有广告法的,最这个字可不兴乱说,带了最…

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.