Navigation

Huawei: zal geen Android-apps ondersteunen op de nieuwste versie van Harmony OS

Huawei zal geen Android-apps ondersteunen op de nieuwste versie van Harmony OS, volgens Caixin. Het Chinese bedrijf wil hiermee zijn eigen software-ecosysteem versterken. De ontwikkelaarsversie van HarmonyOS Next wordt gepland voor het tweede kwartaal van dit jaar, gevolgd door een commerciële versie in het vierde kwartaal.

Eerdere versies van Harmony lieten toe dat Android-apps op het systeem werden gebruikt, maar deze functionaliteit wordt naar verluidt stopgezet. Huawei, dat eerder zijn Mate60-serie smartphones lanceerde, wordt gezien als een comeback op de high-end smartphonemarkt na jaren van problemen onder Amerikaanse sancties.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.