Navigation

IBA: Cyclone 70-systeem geïnstalleerd in Kaapstad - doorbraak - prijs actie

IBA $IBAB heeft aangekondigd dat het Cyclone 70-systeem geïnstalleerd in het Ithemba Laboratory for Accelerator Based Sciences in Kaapstad. Dit is voor dit bedrijf een grote doorbraak. Toch blijven we met het aandeel nog steeds langs de zijlijn staan.

De prijsactie van het aandeel is nog steeds zwak. En de vraag blijft of het bedrijf uiteindelijk zal slagen. Wel volgen we het bedrijf met interesse wat te maken heeft met haar technologieën. Dat kan op een gegeven moment in het gokkers gedeelte de doorlag geven om wel wat te doen, maar dat is nu nog niet het geval.

De cyclotron draait nu op volle kracht en zal worden gebruikt voor de productie van medische isotopen van de volgende generatie. Het belangrijkste doel is de productie van strontium-82 voor de diagnose van hart- en vaatziekten, evenals de productie van germanium-68 voor gebruik in PET-scans.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.