Navigation

International Flavors: overtreft verwachtingen - zet samenwerking Icahn voort - DSFIR

Na de cijfers is International Flavors & Fragrances $IFF ongeveer 5% gestegen. De aangepaste cijfers van IFF voor het derde kwartaal overtroffen de schattingen van Wall Street analisten. Belangrijker is dat het bedrijf heeft aangekondigd dat het zijn samenwerkingsovereenkomst met Icahn Capital zal voortzetten.

IFF produceert geur en smaak stoffen en wordt wel eens vergeleken met DSM-Firmenich $DSFIR. De vergelijking gaat deels op, maar deels ook niet. Bij DSM-Firmenich is veel meer mis na een mislukte fusie. Toch zou het ook voor DSM-Firmenich goed zijn als activistische beleggers de leiding overnemen en aandeelhouderwaarde gaan creëren in plaats van chaos. Voorlopig doen we niets met aandelen in deze sector die al langer in een dalende trend zitten.

Wat betreft International Flavors & Fragrances. De partijen hebben ingestemd met het opnieuw benoemen van een Icahn-directeur en een directeur waar beide partijen het over eens zijn

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.