Navigation

Crypto: Immutable: zkEVM mainnet early access-modus - kans tijdelijke rally

In samenwerking met het Ethereum-schalingproject Polygon heeft het Web 3 gamingplatform Immutable $IMX zijn Immutable zkEVM-mainnet gelanceerd in de vroege toegangsmodus voor geselecteerde gamestudio's en ecosysteempartners.

De speciale keten van Immutable zkEVM maakt gebruik van zk-rollup-technologie voor compatibiliteit met Ethereum-apps en werkt los van het bestaande StarkEx-gebaseerde Layer 2-netwerk van het project, Immutable X.

Het Immutable zkEVM-mainnet wordt in de komende weken opengesteld voor het publiek. Dit kan voor een tijdelijke opleving zorgen. Doordat de tokenomics naar onze mening niet zo sterk is, verwachten we na de opleving opnieuw een daling. We doen er overigens zelf niets mee.

Immutable en Polygon kondigden vorig jaar maart aan dat ze de zkEVM aan het ontwikkelen waren. Deze wordt beveiligd door validators die de Matic-tokens van Polygon inzetten.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.