Navigation

ING: Barclays naar buy en chart blijft wijzen op meer winst - ook bij grotere correctie

ING: Barclays naar buy en chart blijft wijzen op meer winst - ook bij grotere correctie

Nadat Barclays deze ochtend het aandeel ING $ING van een neutral naar een buy heeft verhoogd, is dat een mooie kapstok om naar de chart te kijken. De koers van ING beweegt zich in een stijgend kanaal sinds 2020.

De huidige koers van ongeveer €16,3 bevindt zich aan de bovenkant van dit kanaal, wat op een sterk momentum duidt. De gele lijn in de grafiek vertegenwoordigt de VWAP (Volume Weighted Average Price), die als dynamische steun fungeert en aangeeft dat de prijs zich boven het gemiddelde volumeprijsniveau bevindt.

Het belangrijkste steunniveau ligt rond de €13,00, wat overeenkomt met de middenlijn van het stijgende kanaal en een eerdere consolidatiezone. Verdere steun kan worden gevonden rond de €10,00, de onderste grens van het kanaal.

De technische vooruitzichten voor ING zijn positief. De koers bevindt zich in een stijgende trend en boven de VWAP, wat duidt op aanhoudende koopdruk. Zelfs grotere correcties wijzen niet in een ommekeer van de stijgende trend voor het aandeel op basis van de chart en de VWAP.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.