Navigation

ING: nog steeds te goedkoop na eerdere positieve Capital Markets Day op 17 juni

Het aandeel ING $ING is tot nu toe beperkt beloond voor haar beleggersdag die onlangs is gehouden. Deze dag was voor ons reden om het aandeel te kopen. We leunen dus op meer winsten. (Zie ook de database.) Deze strategie kan leiden tot winststijgingen, verbeterde financiële prestaties, en verhoogde aandeelhoudwaarde.

ING presenteerde op deze Capital Markets Day haar strategie 'Growing the difference'. Doelstellingen zijn onder andere een inkomensgroei van 4-5%, een rendement op eigen vermogen van 14%, en het aantrekken van jaarlijks een miljoen nieuwe mobiele klanten.

Fee-inkomsten moeten tegen 2027 stijgen tot €5 miljard, met een kostenratio van 52-54%. De kapitaalbufferdoelstelling is 12,5% per eind 2025.

De chart

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.