Navigation

Herhaling: ING: nog steeds goedkoop - tijd voor actie

Herhaling: ING: nog steeds goedkoop - tijd voor actie
pro

[Dit bericht is op woensdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

ING $ING heeft onlangs zijn beleggersdag gehouden en de outlook verhoogd. Het bedrijf heeft in 2023 aanzienlijke vooruitgang geboekt in het realiseren van haar strategische doelen en streeft ernaar om tegen 2027 de "beste Europese bank" te zijn.

Het bedrijf heeft een sterke financiële basis, hoge klantenloyaliteit en een solide kapitaalpositie. Met ambitieuze plannen op het gebied van duurzaamheid en digitale transformatie, blijft ING zich richten op groei en efficiëntie.

ING kopen - wel laat - maar genoeg ruimte

ING heeft zijn financiële doelstellingen dus verhoogd tijdens de beleggersdag en rekent voor de komende jaren op een inkomensgroei van 4 tot 5 procent en een rendement op het eigen vermogen van 14 procent. (Zie ook dit bericht.)

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.