Navigation

Crypto: Injective lanceert inEVM Layer 2 rollup-oplossing - sterke use case

Injective heeft een inEVM Layer 2 rollup-oplossing gelanceerd, waarmee het de interoperabiliteit tussen Cosmos en Solana kan verbeteren. Deze oplossing stelt Ethereum-ontwikkelaars in staat om hun applicaties, zoals decentrale beurzen, op Injective te implementeren zonder code-aanpassingen.

Injective kan tot de betere protocollen gerekend worden. Toch zouden wij op dit moment de munt niet kopen, dit na een extreme stijging die het al heeft doorgemaakt en daardoor dat we de laatste tijd een consolidatie zien.

Het bericht dat Injective een in-EVM Layer 2 role oplossing heeft gelanceerd, waardoor de interoperabiliteit tussen Cosmos en Solana kan verbeteren, betekent ook dat de activiteit op deze blockchain verder kan toenemen. Dat is goed nieuws. Echter, gezien de recente stijging, blijven wij voor nu neutraal zitten. Bij een grotere correctie is de kans evident dat we wel gaan kopen.

Enige achtergrond

Het doel van inEVM is om een echt composabel laagje te bieden voor het schalen van on-chain financiën op wereldwijde schaal. Dit initiatief past binnen Injective's strategie om een netwerk van "Electro Chains" op te bouwen, waardoor het Layer 2-ecosysteem kan worden uitgebreid en blockchain-interoperabiliteit kan worden verbeterd.

De testnet van inEVM werd vorig jaar september gelanceerd in samenwerking met Caldera, wat resulteerde in positieve bevindingen over de mogelijkheid om contracten eenvoudig te implementeren zonder wijzigingen elders aan te brengen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.