Navigation

InPost: ook Advent kleiner in bedrijf - vaag teken

Advent International heeft het belang in InPost $INPST verkleind van 15,02 naar 10,98 procent. Dit meldde InPost donderdagmiddag, nadat eerder deze week al bekend werd dat AI Prime onderdeel van Advent International, 20 miljoen aandelen InPost in de markt zette. Dit dus de bekende "kerstboom".

Zoals eerder geschreven vinden wij het "zo vreemd" dat InPost het beter doet dan de gemiddelde markt. We kunnen niks bewijzen en willen ook niks suggereren, maar hoe kan dat?

Ook schreven we eerder als je wel de stukken hebt om te blijven zitten. Nu zouden we zelfs helemaal weggaan, omdat we het gewoonweg niet helemaal vertrouwen hoe InPost de boekhouding voert, zonder concretere aanwijzingen te hebben.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.