Navigation

Aandelen: insider trading toegenomen - implicaties

In de afgelopen 60 dagen zijn er meer verkoop- dan kooptransacties geweest van insiders. Dit blijkt uit de grafiek van Barchart, waar de rode balken (verkooptransacties) domineren. Vooral op 15 mei 2024 was er een opvallend grote verkooptransactie.

Insider trading biedt beleggers inzicht in de transacties van insiders zoals leidinggevenden en grote aandeelhouders. Wanneer insiders aandelen kopen, kan dit een positief signaal zijn dat zij vertrouwen hebben in de toekomstige prestaties van hun bedrijf.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd