Navigation

Intel: kondigt grote veranderingen aan - deal AWS - visie op het aandeel - update

Intel: kondigt grote veranderingen aan - deal AWS - visie op het aandeel - update
pro

Dit is een update na een kort bericht eerder vandaag.

In een bericht van 16 september (hier te vinden en integraal vertaald verderop in dit artikel) geeft Intel CEO Pat Gelsinger openheid en een update van de volgende fase van de transformatie van Intel $INTC en gaat in op geruchten en speculaties over het geplaagde bedrijf en kondigt een deal aan met AWS van Amazon.

Intel ondergaat de grootste transformatie in meer dan 40 jaar. Gelsinger herhaalt dat, hoewel er uitdagingen zijn, Intel vastbesloten is om resultaten te leveren en zich te concentreren op het opbouwen van een sterker en concurrerender bedrijf.

Het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.