Navigation

Iran: aanval op Israël ophanden - vandaag wordt genoemd als de dag - media & bronnen

Israëlische functionarissen hebben aangegeven dat een aanval door Iran en zijn bondgenoten ophanden is. Zie ook dit artikel. Een aanval met raketten en drones op Israël zou meerdere dagen kunnen duren. Ook zijn er speculaties dat de aanval overdag begint. De omvang zou veel groter zijn dan de aanval van 13 april, waarbij Iran meer dan 300 drones en raketten op Israël afvuurde.

Volgens berichten van Axios hebben enkele Amerikaanse en Israëlische functionarissen aangegeven dat ze verwachten dat Iran op maandag 5 augustus (vandaag) Israël zal aanvallen. Deze dreiging wordt zeer serieus genomen door de internationale gemeenschap.

Zowel de Amerikanen als bijvoorbeeld Jordanië hebben al aangegeven Israël te helpen verdedigen tegen deze aanvallen met raketten en drones.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.