Navigation

Iran & Israël: misschien uitstel van militaire actie

Volgens een artikel in de Jerusalem Post heeft de IDF-chef van staf laten doorschemeren (met de aantekening dat hij heus niet openbaar zijn strategie vrijgeeft) dat de timing van de aanval niet erg aanstaande was tijdens een bezoek aan de Arrow-luchtafweerbatterij van Bataljon 136. Hij zei dat er een beleid is voor het thuisfront om burgers deze Pesach-week op zijn minst bijna normaal te laten doorkomen omdat Pesach loopt van 22 april tot 30 april.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.