Navigation

Israël: actie tegen Iran in kaart gebracht volgens CNN - olie

Volgens een bron die met CNN sprak, is de actie van Israël tegen Iran nu gereed en in kaart gebracht. Olieprijzen doen er weinig mee. Gisteravond is Soekot begonnen, dat duurt tot woensdag. Daarna volgen Sjemini Atseret en Simchat Thora.

Of Israël al enige acties zal uitvoeren in deze periode moet blijken. Het zou opmerkelijk zijn als dit op Simchat Thora zou gebeuren. Volgens de Joodse kalender was dit namelijk de datum van (7 oktober in de westerse jaartelling) de terroristische aanvallen van Hamas.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.