Navigation

Aandelen Israël; boven niveau van 7 oktober: map proxies Iran

Het is 6 maanden geleden dat 7 oktober plaatsvond. Op 8 oktober daalde de beurs van Israël hierdoor fors. Sindsdien heeft er een sterk herstel plaatsgevonden. De witte lijn vertegenwoordigt het niveau waarop de index al haar verliezen van deze aanslag had goedgemaakt. Nu is het afwachten wat de reactie van Iran zal zijn op de actie van Israël die enkele dagen geleden in Damascus heeft plaatsgevonden.

Iran heeft nog nooit rechtstreeks een aanval op Israël uitgevoerd. Of dat nu ook zo zal zijn is afwachten. Experts verwachten echter een vergeldingsactie, maar gaan ervan uit dat dit opnieuw door één van de proxy's van Iran zal worden uitgevoerd. En zoals de map laat zien zijn dat er veel.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.