Navigation

NVIDIA: blijft investeren in Israël - Intel - Microsoft - Mobileye

Nvidia $NVDA CEO Jensen Huang heeft tijdens een vraag- en antwoordsessie in San Jose Israëlische werknemers gerustgesteld door hun belang te benadrukken en de toewijding van het bedrijf om zwaar te blijven investeren in Israël te bevestigen. Israël staat op de tweede plaats ter wereld op het gebied van technologie.

Eerder heeft Intel een deal gesloten in Israël ter waarde van 25 miljard dollar. Ook heeft Microsoft al aangegeven zijn investeringen door te zetten. Een bedrijf als Mobileye heeft zijn oorsprong in Israël.

Israël herbergt vele startups die later genoteerd worden op de Nasdaq of eerst op de beurs van Tel Aviv een notering krijgen. Sinds 7 oktober hebben we vaker gezien dat industriële leiders aangaven te blijven investeren in Israël. Er is zelfs de verwachting door experts uitgesproken dat investeringen in de toekomst kunnen toenemen.

Het vertrouwen in Israël als belangrijke technologiehub, mede door haar enorme brainpower, zal op de lange termijn een belangrijke steun blijven voor de economie.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.