Navigation

Coca Cola eerste headlines - beat - aandeel hoger

Coca-Cola (KO) rapporteerde een kwartaalwinst van $0,78 per aandeel tegen $0,70, wat 20 procent hoger is dan de verwachting van Wall Street-analisten. Coca-Cola verwacht een vergelijkbare groei van 5-6% voor de winst per aandeel voor het fiscale jaar 2023, met een vrije kasstroom van ongeveer $9,5 miljard.

De verkochte hoeveelheid eenheden was gelijk in het kwartaal. De ontwikkelde markten waren stabiel met groei in Mexico die werd gecompenseerd door dalingen in de Verenigde Staten en Spanje. De ontwikkelende opkomende markten waren ook stabiel, waarbij groei in India en Brazilië werd gecompenseerd door de opschorting van activiteiten in Rusland in 2022 en een daling in Pakistan.

Visie na de cijfers Coca Cola

Na de cijfers blijven wij positief over het aandeel Coca-Cola. Dit is niet een spannend aandeel, maar wel een betrouwbare groeier en past in een defensieve portfolio.

Terwijl we tijdens de pandemie "even" waren uitgestapt, hebben we geanticipeerd op de dip toentertijd om op aantrekkelijke niveaus weer in te stappen. We blijven na de cijfers het aandeel zien als één van de meest betrouwbare hoekstenen voor een pensioen portfolio.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.