Navigation

Toevoeging Coca Cola: meer achtergrond verhoging outlook

Terwijl de vrije kasstroom voor 2023 nog steeds wordt geschat op 9,5 miljard dollar geven we in dit artikel meer achtergrond over de verhoging van de outlook van Coca-Cola (KO).

Het aandeel Coca-Cola staat iets hoger en wordt al lange tijd positief beoordeeld. Tijdens Covid was er een tijdelijke uitstap, maar daarna werd weer ingekocht op de dip.


Outlook Coca Cola

Coca-Cola heeft de verwachtingen voor het boekjaar verhoogd. Voor 2023 wordt nu een autonome omzetgroei van 8 tot 9 procent verwacht, waar eerder 7 tot 8 procent werd voorspeld. Er wordt rekening gehouden met een negatieve invloed van wisselkoersen van 3 tot 4 procent.

Bij constante wisselkoersen wordt een stijging van 9 tot 11 procent verwacht voor de winst per aandeel, terwijl dit eerder 7 tot 9 procent was.

De vergelijkbare winst per aandeel wordt nu verwacht te stijgen met 5 tot 6 procent, vergeleken met een eerdere verwachting van 4 tot 5 procent ten opzichte van de 2,48 dollar in 2022. In deze schatting is een negatieve invloed van wisselkoersen van 4 tot 5 procent opgenomen, tegenover een eerdere verwachting van 3 tot 4 procent.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.