Navigation

Commodities: koper flink gestegen afgelopen 24 uur - reeds op up

Chinese kopersmelters verminderen hun productie om de verdere daling van de koperprijs tegen te gaan. Dit kan één van de redenen zijn voor de recente prijsstijging van koper [copper] $HG.

Momenteel zitten we op een stijging in koper met betrekking tot contracten voor september 2024. Deze up laten we ongemoeid. Hoewel het koersverloop nog niet volledig overtuigend is, zijn er wel eerste signalen dat de prijs mogelijk probeert uit te breken naar boven.

Onlangs hebben we ook aandacht besteed aan koper in relatie tot AI. Gezien de aanzienlijke groei van datacenters en de grote hoeveelheden die daarvoor nodig zijn, zou dit ook een positieve impuls kunnen geven aan de prijs.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.