Navigation

Lokale banken VS hoger: PacWest - KRE

Op woensdag stegen in de VS aandelen van regionale banken nadat Bank of California had ingestemd om PacWest Bancorp over te nemen. Als gevolg hiervan sloot PacWest Bancorp (PACW) 26% hoger.

In juni hebben we gewezen op de lokale banken ETF, de KRE [regio afhankelijk wie hier wel of niet in kan handelen] waar we een positieve waardering aan hebben gegeven.

De reden was dat na enkele stressmomenten bij lokale banken wij er rekening mee houden dat er een versnelde consolidatie komt. Daardoor kunnen deze aandelen mogelijk stijgen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.