Navigation

Crypto: Livepeer introduceert AI Subnet: hype en risico's

Livepeer, een video-infrastructuurnetwerk voor live en on-demand streaming, heeft tijdens de Berlin Blockchain Week zijn nieuwste innovatie onthuld: de AI subnet. Deze ontwikkeling betekent een aanzienlijke uitbreiding van de capaciteiten van Livepeer en biedt een gespecialiseerde omgeving voor het verwerken van AI-inferentie en computetaken.

Ondanks de potentie van Livepeer zijn er aanzienlijke risico's verbonden aan deze technologie. Het gebruik van het woord AI lijkt soms een zwaktebod om mee te liften op de hype. Er zijn ook zorgen over de schaalbaarheid en adoptie van deze technologie, evenals technische risico's zoals bugs en kwetsbaarheden die de veiligheid en betrouwbaarheid kunnen beïnvloeden. Wij doen niks met de LPT-token.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.