Navigation

Lockheed Martin: verhoogt verwachtingen - visie op het aandeel

Lockheed Martin: verhoogt verwachtingen - visie op het aandeel
pro

Lockheed Martin [LMT] $LMTheeft solide financiële resultaten geboekt in het tweede kwartaal van 2024, met een aanzienlijke omzetgroei en verbeterde financiële vooruitzichten. DE outlook is verhoogd. Deze prestaties onderstrepen de sterke positie van het bedrijf in de defensie-industrie. Hier is het persbericht te en de analisten informatie te vinden.

Sterke punten

  • Omzetgroei: De omzet steeg met 9% tot $18,1 miljard, gedreven door sterke prestaties in de segmenten Missiles and Fire Control, en Rotary and Mission Systems.
  • Vrije kasstroom: De vrije kasstroom steeg tot $1,5 miljard, een significante verbetering ten opzichte van vorig jaar.
  • Aangepaste winst per aandeel: De aangepaste winst per aandeel overtrof de verwachtingen van analisten met $7,11.
  • Segmentprestaties: Alle segmenten rapporteerden omzetgroei, met name Missiles and Fire Control (13% stijging) en Rotary and Mission Systems (17% stijging).

Zwakke punten

  • Nettowinstdaling: De nettowinst daalde licht van $1,681 miljard naar $1,641 miljard.
  • Lagere winstgevendheid in sommige segmenten: De operationele winstmarges in sommige segmenten, zoals Rotary and Mission Systems, lieten een lichte daling zien.
  • Bijzondere posten: Het kwartaal werd beïnvloed door netto niet-operationele lasten van $79 miljoen, waaronder impairments en ontslagkosten.

Visie op het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.