Navigation

Fed Kansas: onderzoek - suggereert deflatie prijzen goederen

Volgens onderzoek uitgevoerd door de Kansas City Fed bestaat er een sterk verband tussen de supply chain pressure index van de NY Fed en de inflatie van kerngoederen.

De supply index loopt doorgaans 4 maanden voor op de inflatie van kerngoederen, wat aangeeft dat veranderingen in de supply index een betrouwbare indicator kunnen zijn voor toekomstige veranderingen in de inflatie van kerngoederen.

Als gevolg hiervan suggereert dit dat we mogelijk verdere deflatie zullen ervaren in de prijzen van goederen in de nabije toekomst.

Improvements in Supply Chains Earlier This Year May Lead to Further Declines in Core Goods Inflation in Coming Months

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.