Navigation

Reminder: VS banen februari: verwachting Wall Street economen

Wall Street-economen voorspellen 200.000 nieuwe banen in februari, tegenover 353.000 in de maand ervoor. Het gemiddelde uurloon zal stijgen met 0,2%, vergeleken met de aanzienlijke stijging van 0,6% van de vorige maand. Er wordt verwacht dat het aantal gewerkte uren stijgt van 34,1 uur naar 34,3 uur. Dat gezegd hebbende, gezien de winterstormen in het noordoosten tijdens de enquêteweek van februari, is het mogelijk dat het weer opnieuw invloed zal hebben op de gegevens.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.