Navigation

ECB: markt ziet kleinere kans op renteverhoging in september - van 60 naar 30 procent

De verwachting in de markt voor een renteverhoging van 25 basispunten door de ECB in september is gedaald tot een kans van 30%, nadat dit eerder nog boven de 60% lag.

Dit betekent dat de markt relaxter denkt over renteverhogingen door de Europese Centrale Bank in september, ondanks het feit dat de meest recente gegevens juist een toename in de inflatie lieten zien. Het is echter belangrijk op te merken dat deze gegevens terugkijken en daardoor beperkte invloed hebben op de huidige situatie.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.