Navigation

Marathon Digital: met resultaten - visie op het aandeel

Marathon Digital: met resultaten - visie op het aandeel
pro

Marathon Digital [Marathon] $MARA zag een verbetering van het netto inkomen tot $151,8 miljoen, of $0,66 per verwaterd aandeel, tijdens de drie maanden eindigend op 31 december 2023, vergeleken met een nettoverlies van $391,6 miljoen, of $(3,13) per verwaterd aandeel, in dezelfde periode vorig jaar.

Marathon Digital, het grootste genoteerde Bitcoin-mingbedrijf, maakte ook bekend dat het Anduro aan het incuberen is, een nieuw programmeerbaar, multi-chain L2-netwerk gebouwd op de Bitcoin-blockchain.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.