Navigation

Markten - aandelen stoppen winstreeks- Bitcoin en aantal andere crypto hoger

Na de hawkish woorden van Powell en de zwakke veiling van Amerikaans 30-jarig schatkistpapier op donderdag is het beeld vandaag op financiële markten verdeeld. Het feit dat Biden en Xi Jinping elkaar op 15 november gaan ontmoeten heeft vooralsnog weinig invloed.

Olie was deze week zwak. De marktrente is de laatste paar dagen niet verder gedaald. Bij individuele aandelen was Adyen $ADYEN een uitblinker. Dit moet wel in perspectief worden gezet na de enorme daling daarvoor en wij blijven twijfelen over dit aandeel. Microsoft $MSFT blijft stijgen en bereikt records, dat is wel een aandeel waar we veel meer van verwachten.

En crypto volgt zijn eigen weg. Bitcoin presteert goed en kan wel eens op weg zijn naar hogere niveaus. Er zijn verschillende aandelen die als proxy kunnen dienen, zoals $MSTR, $MAR en $GBTC die hiervan kunnen profiteren.

Ethereum ETH heeft een aanzienlijke rally vertoond op de hoop dat ook daar een aanvraag komt voor een spot Bitcoin ETF door BlackRock.

Veel andere crypto die twijfelachtig zijn (niet allemaal) stijgen mee. De prijs gedreven actie van verschillende altcoins begint inderdaad beter te worden, zonder dat er fundamenteel bij velen iets is veranderd. Een aantal hebben wel een toegevoegde waarde. Wie weet gaan we daar toch tijdelijk, puur op prijsactie, iets mee doen. Nu houden we het bij Bitcoin en proxies via een aantal aandelen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.