Navigation

Markten: toch in de plus - financiële waarden hoger - tussentijdse update

Even een korte update van de gang van zaken op de markten. Vanmiddag krijgen we de consumentenprijzen in Amerika en in de aanloop daarnaartoe is zichtbaar dat de rentemarkten een vriendelijk beeld laten zien. Het effectief rendement over de linie is gedaald.

De Europese beurzen liggen er overwegend iets beter voor, waarmee we de start zouden mogen omschrijven als beter dan verwacht, nadat vanochtend heel vroeg een verdeelde start werd gezien, toen een lagere start en vervolgens zagen we de futures Amerika aantrekken waar Europa op heeft gereageerd.

De dollar is iets verzwakt, de goudprijs ligt hoger, olie is hoger na de recente dump en bij crypto zien we momenteel weer koersdruk met Bitcoin op 56.700 dollar.

Financials in de plus en meer

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.