Navigation

Markten: afwachtend in aanloop New York - NVDA - Air - EBUS - UMI

Even een tussentijdse update van de gang van zaken op de financiële markten, waarbij we zien dat de indices in Europa lager staan met de BEL20 onveranderd.

De verliezen in Amsterdam zijn ook zeer beperkt, maar zowel de Franse als Duitse beurzen verliezen respectievelijk 0,9% en 1%. Dit is onder andere door de waarschuwing van Airbus dat problemen met de supply chain en het vinden van goed personeel tot een lager aantal leveringen leiden, waardoor gerelateerde bedrijven ook onderuit gaan.

De markten kenmerken zich verder door een zeer lage nieuwsflow. Vanochtend voor beurs waren er een paar berichten van bedrijven en sindsdien is het stil te noemen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.