Navigation

Markten: verdeeld tot iets hoger - Parijs iets lager - tussentijdse update

Even een snelle tussentijdse update van de gang van zaken op de Europese beurzen. We zien momenteel dat de meeste beurzen 0,1 tot 0,3 procent hoger liggen, met Parijs 0,4 procent lager. Dit in de aanloop naar de eerste ronde van de Franse verkiezingen dit weekend, waarbij er zorgen zijn dat de spreads tussen Franse en Duitse obligaties verder toenemen. We gaan waarschijnlijk in een wait and see-houding richting de PCE-data van vanmiddag in Amerika.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.