Navigation

Medtronic: met cijfers - vergelijking Philips gaat niet op

Medtronic $MDT boekte hogere resultaten in het afgelopen kwartaal en verhoogde de outlook voor het boekjaar. Het bedrijf is een gedeeltelijke concurrent van Philips $PHIA en staat ruim 4% hoger voorbeurs.

De sterke cijfers en outlook van Medtronic kunnen echter niet op Philips worden toegepast. Dit komt doordat de vooruitzichten anders en onzeker zijn door de voortslepende apneu-affaire.

We zien geen reden is om iets te doen met Philips. Na de cijfers van Philips hebben we in twee artikelen gereageerd op de resultaten. Dit is het eerste artikel en dit is tweede artikel.

Terug naar Medtronic

Medtronic benadrukte het momentum en verwacht een duurzame omzetgroei dankzij belangrijke productgoedkeuringen. Medronic ziet nu een omzetgroei van 4,75 tot 5,00% en een aangepaste winst per aandeel van $5,19 tot $5,21 voor het huidige boekjaar.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.