Navigation

Crypto: MarketVector lanceert Meme Coin Index - rendement behaald van 137% dit jaar

Crypto: MarketVector lanceert Meme Coin Index - rendement behaald van 137% dit jaar

MarketVector, een dochteronderneming van de Amerikaanse vermogensbeheergigant VanEck, heeft de Meme Coin Index gelanceerd. Tot nu toe heeft de Meme Coin Index een rendement behaald van 137% dit jaar, waarmee het de best presterende index op MarketVector is.

Dit is leuk, maar aan de andere kant ook een "beetje armoede", aangezien memecoins geen enkele toegevoegde waarde hebben. Zo'n index kan mensen nog "gekker" maken dat ze miljonair ermee kunnen worden, wat slechts voor weinigen is weggelegd met het gokken in deze munten.

De index omvat Dogecoin (30,77%), Shiba Inu (28,34%), Pepe (14,51%), dogwifhat (12,54%), Floki Inu (7,14%) en BONK (6,7%).

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.