Navigation

Market moving cijfers nabeurs en morgen: META - EBAY - MA en meer

META zal vandaag na sluitingstijd rapporteren. Wall Street analisten rekenen op een omzet van $31,1 miljard wat een stijging is van 8% ten opzichte van vorig jaar (YoY) bij een winst per aandeel van $2,91, wat een stijging is van 18% YoY.

[META zit de laatste tijd in een sterk opwaarts momentum. Wij wachten echter op een correctie om weer beter te kunnen instappen.]


eBay (EBAY) zal vandaag na sluitingstijd rapporteren. Analisten schatten een omzet van $2,51 miljard in, wat een stijging is van 3,6% YoY bij een winst per aandeel van $0,99, wat gelijk is op YoY basis.

[EBAY wordt sinds januari positief beoordeeld.]


Mastercard (MA) zal morgen voorbeurs Wall Street rapporteren. Analisten schatten een omzet van $6,18 miljard in, wat een stijging is van 12,4% YoY bij een winst per aandeel van $2,84, wat een stijging is van 10,9% YoY.

[Mastercard wordt momenteel neutraal beoordeeld waarbij het testen van de huidige top van het aandeel bij succes kan inhouden dat de lange termijn uptrend weer wordt opgepikt.]


Honeywell (HON) zal morgen voor de opening van Wall Street rapporteren. Analisten schatten de omzet in op $9,17 miljard, wat een stijging is van 2,4% YoY bij een winst per aandeel van $2,21, wat een stijging is van 5,2% YoY.

[Op dit moment heeft het aandeel Honeywell een neutrale beoordeling. Er lijkt enige bodemvorming te zijn, maar deze moet nog bevestigd worden door de cijfers.]


McDonalds (MCD) zal morgen voorbeurs Wall Street de cijfers vrijgeven. Er wordt gerekend op een omzet van $6,26 miljard, wat een stijging is van 9,5% YoY bij een winst per aandeel van $2,78, wat een stijging is van 9% YoY.

[Het aandeel McDonalds wordt al langere tijd beschouwd als één van de beste groeiers. Het heeft onlangs ook nieuwe all-time highs bereikt. We zijn positief gestemd over dit aandeel. Eventuele dips bieden goede koopkansen.]


Linde (LIN) zal morgen voor de opening van de markt rapporteren. Analisten schatten een omzet van $8,68 miljard, wat een stijging is van 2,6% YoY bij een winst per aandeel van $3,47, wat een stijging is van 11,9% YoY.

[Het aandeel Linde wordt op afstand gevolgd. Momenteel hebben we geen rating voor het aandeel.]


Intel (INTC) zal morgen na sluitingstijd Wall Street rapporteren. Analisten schatten een omzet van $12,12 miljard in, wat een daling is van 20,9% YoY bij een winst per aandeel van -$0,04 (minus).

[Eerder dit jaar is Intel naar een positieve rating opgewaardeerd. Op de korte termijn verwachten we nog tegenslagen bij bedrijf richting de hervorming die tegen 2027 compleet moet zijn.]

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.