Navigation

Microsoft & NVIDIA: versnellen AI-innovatie met geavanceerde samenwerking

Microsoft $MSFT en NVIDIA $NVDA hebben de handen ineengeslagen om geavanceerde AI-modellen naar een hoger niveau te tillen. Microsoft Azure is nu het eerste cloudplatform dat gebruikmaakt van NVIDIA's Blackwell-systeem, aangedreven door GB200 AI-servers.

Door optimalisatie op elk niveau, van Infiniband-netwerken tot innovatieve closed-loop vloeistofkoeling, worden de meest geavanceerde AI-modellen mogelijk gemaakt. Deze samenwerking wordt verder uitgelicht tijdens Microsoft Ignite.

Positief signaal: op stijging aandeel Microsoft

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.