Navigation

Microsoft: $60 miljard aandeleninkoop - grootste ooit - dividend - visie aandeel

Microsoft: $60 miljard aandeleninkoop - grootste ooit - dividend - visie aandeel
pro

Microsoft $MSFT heeft een aandeleninkoopprogramma ter waarde van $60 miljard aangekondigd, het grootste in de geschiedenis van het bedrijf, samen met een verhoging van 10% van het kwartaaldividend. We zijn ingestapt in Microsoft toen het aandeel rond de $245 stond dat nu boven de 430 dollar noteert.

De positie in het aandeel Microsoft en meer

De inkoop van aandelen en het dividend benadrukt de financiële kracht van het technologiebedrijf, dat over $75,5 miljard aan liquide middelen beschikt.

De inkoop van aandelen en de verhoging van het dividend onderstrepen dat het bedrijf, ondanks de enorme investeringen die het doet, nog steeds over voldoende overtollig kapitaal beschikt om aandeelhouders te belonen. Dit is een positief teken, en we verwachten dat het aandeel verder zal stijgen.

Free Ride Portfolio

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.