Navigation

Microsoft: gaat proxy voor NVIDIA worden - AMD - META

Microsoft: gaat proxy voor NVIDIA worden - AMD - META
pro

Microsoft $MSFT zal vandaag na de beurs haar kwartaalcijfers presenteren. Op onze website gaan we hier morgen op in en hier is een overzicht te vinden van verschillende toonaangevende Amerikaanse bedrijven die de komende dagen met cijfers komen.

Analisten schatten $64,35 miljard aan omzet bij Microsoft, een stijging van 14,5% ten opzichte van vorig jaar, en $2,93 winst per aandeel, een stijging van 9% ten opzichte van vorig jaar.

Resultaten belangrijk: outlook belangrijker

De resultaten zijn belangrijk, maar nog belangrijker is de outlook die Microsoft zal presenteren. Deze outlook moet aangeven hoe Microsoft verder denkt te groeien.

Wat de markt echter vooral in de gaten zal houden, zijn de kapitaaluitgaven van Microsoft. Deze uitgaven kunnen namelijk een indicatie geven van hoeveel Microsoft in de toekomst aan chips zal besteden.

NVIDIA

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.