Navigation

Crypto: MicroStrategy: met cijfers - relatie tot reserve Bitcoin te duur

MicroStrategy $MSTR, is met cijfers gekomen. Zoals bekend heeft het bedrijf een significante positie in Bitcoin opgebouwd. Het bedrijf bezit momenteel 226,500 Bitcoin met een totale kostprijs van $8,34 miljard, wat neerkomt op $36,821 per Bitcoin.

Het aandeel en de relatie tot bezit Bitcoin

Eerder hebben we aandelen van MicroStrategy gekocht en met een sterke winst weer verkocht. Nu is het aandeel echter relatief duur in verhouding tot de huidige bezittingen in Bitcoin.

De huidige koers van MicroStrategy betekent eigenlijk dat Bitcoin boven de $110,000 moet staan. De huidige marktwaarde van deze holdings bedraagt ongeveer $15 miljard.

De marktkapitalisatie is ongeveer $26 miljard, waarbij de schulden nog moeten worden meegenomen (zie ook de bullet points hieronder). We blijven dan ook nu weg uit het aandeel.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.