Navigation

MicroStrategy: convertible 500 mln voor aankoop BTC - visie en winststop verhogen

MicroStrategy: convertible 500 mln voor aankoop BTC - visie en winststop verhogen
pro

MicroStrategy $MSTR kondigt aan dat het van plan is om $500 miljoen aan converteerbare senior obligaties aan te bieden. De obligaties zijn ongedekt zijn en rente dragen die halfjaarlijks achteraf betaalbaar is, en de obligaties lopen af op 15 maart 2031, tenzij eerder teruggekocht, ingelost of omgezet volgens hun voorwaarden.

MicroStrategy is van plan de netto-opbrengst van de verkoop van de obligaties te gebruiken om extra Bitcoin aan te schaffen en voor algemene bedrijfsdoeleinden.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.