Navigation

MicroStrategy: Dragosch ziet schort squeeze - redactionele noot

Andre Dragosch is van mening dat zowel actieve als passieve beleggers waarschijnlijk de koers van MicroStrategy $MSTR nog hoger zullen drijven. MicroStrategy staat volgens hem op het punt om opgenomen te worden in de NASDAQ 100.

Redactionele noot

Als redactionele noot willen wij toevoegen dat Dragosh hier zeker een sterk punt heeft. Echter willen we er ook op wijzen dat als je gaat uitrekenen wat we in het verleden wel eens hebben gedaan, wat de reële waarde is van het aantal MicroStrategy afgezet tegen Bitcoin in bezit en haar schulden, kom je op een veel lagere koers uit.

Dit impliceert dat na een melt-up ook weer een flinke terugval kan gaan plaatsvinden, omdat naast het bezit van Bitcoin, MicroStrategy een relatief klein bedrijf is. Zodoende dat vooral de koers van Bitcoin een belangrijke rol speelt in de koersontwikkeling en deze is de laatste maanden niet gestegen.

Terug naar Dragosch

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.